Trainingen

U kunt nog zo'n goed marketingprogramma, klantprogramma of CRM systeem implementeren, het succes valt of staat met hoe de medewerkers van uw bedrijf het al dan niet gebruiken. Omdat dit cruciaal is voor de klantbeleving, is dit uiteraard een onderdeel waar wij veel aandacht voor hebben.

Business game 'Klant-erger-je-niet'

Klant-erger-je-niet is een interactieve business game over klantgericht ondernemen. De workshop duurt een halve tot een hele dag en is bij uitstek geschikt om medewerkers het belang van klantgerichtheid en klanttevredenheid zelf te laten ervaren en de inzichten te gebruiken om actie te ondernemen in de eigen organisatie. De game speel me met een of meerdere teams, van 7 tot 14 personen per team.

Eerstvolgende gratis kennismakingssessies: 13 februari 2013, in Maarssen

Meer informatie: CustomerGames Introductievideo Klant-erger-je-niet

Actieve training 'Kleur je klant'

Meer informatie: Kleur je klant

Reacties van deelnemers

Het spelen van het businessgame "Klant-Erger-Je-Niet" geeft en mooie, gecomprimeerde werkelijkheid waarmee knelpunten duidelijk worden. Het laat tevens het belang zien van een goed Klantinformatiesysteem maar vooral een goede toepassing daarvan. Een goede implementatie daarvan levert ongetwijfeld meer klanttevredenheid en winst.

– Klaas de Winter , De Winter organisatie advies

Ik was na de eerste ronde nog niet overtuigd van het feit dat ik er iets uit kon halen wat ik in mijn werk nog zou kunnen toepassen. Echter de tweede ronde heeft dat beeld totaal veranderd. Het was zo herkenbaar wat er gebeurde, wat de valkuilen zijn als je geneigd bent om in de actiestand te schieten zonder vooraf goede keuzes te maken.

– Helma Klaassen, Rabobank Noord Drenthe

Het trainingsprogramma wordt in de loop van 2013 uitgebreid met nieuwe trainingen…

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het trainingsprogramma en nieuwe trainingen die in ontwikkeling zijn: klik dan hier (emailadres toevoegen???) aan of volg ons op Twitter, Linkedin en Facebook

U kunt zich inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie.

Agenda
- 30.1: Kleur je klant - Groningen
- 20.2: Kleur je klant - Drijber
- 24.2: Klant Erger Je Niet (Gratis demo) - Maarssen
- 27.3: Kleur je klant - Groningen


Twitter Live Feed