"Aandacht is de sleutel

naar het hart van uw klant"

CRM

CRM geeft al snel de associatie met grote ondernemingen, ingewikkelde projecten die vooral veel tijd en geld kosten. Jammer, want CRM staat voor Customer Relationship Management. Met andere woorden: Klant Relatie Beheer, niets meer en niets minder.

Juist ook voor kleinere organisaties is dit zo belangrijk en kan er met kleine stappen vaak al veel worden bereikt. Mits het maar begint met een volledige committment. Want we kunnen nog zo'n mooi CRM systeem implementeren of een klantstrategie uitwerken, het valt of staat bij het uitvoeren ervan door het héle bedrijf, van directie tot receptie.

CRM is meer dan het vastleggen van klantgegevens en bezoekrapporten in een systeem. Het klantsysteem helpt u bij het uitvoeren van uw CRM beleid. Echter CRM heeft voor alles te maken visie, strategie en met houding en gedrag van medewerkers naar klanten toe, maar ook binnen uw organisatie.

CRM gaat over vragen als:

  • Hoe beweegt een klant door mijn bedrijf?
  • Wat doen we met de informatie die we van onze klanten verzamelen?
  • Hoe delen we deze kennis en maken we de informatie rendabel?
  • Kennen we de wensen van onze klant écht, en weten we bij welke klanten potentiële omzet zit? die nu misschien wel naar de concurrent gaat…

Wij helpen u graag met uw CRM beleid. Dat kan variëren van het beter benutten van uw klantsysteem en klantdata, tot het samen bepalen van een klantstrategie, zoeken naar het meest geschikte CRM systeem en de implementatie daarvan.

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie niet klantgericht, maar klantgedreven zorgt voor een optimale klantbeleving, want dat levert geen tevreden klanten op, maar ambassadeurs. Die uw bedrijf bovenaan het lijstje hebben staan als ze aan uw product of dienst denken, en niet uw concurrent. Pas dan zit CRM in het DNA van uw bedrijf. En daar gaan we voor!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, want bedrijven klantgedreven maken zit immers in óns DNA.

U kunt zich inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie.

Agenda
- 30.1: Kleur je klant - Groningen
- 20.2: Kleur je klant - Drijber
- 24.2: Klant Erger Je Niet (Gratis demo) - Maarssen
- 27.3: Kleur je klant - Groningen


Twitter Live Feed